Nyheter

2016-06-14
Unilabs hyllar sina blodgivare på Internationella blodgivardagen
Den Internationella blodgivardagen firas idag den 14 juni och årets högaktuella tema är ”Blood connects us all”. Blodgivardagen arrangeras i första hand för att tacka och fira blodgivare världen över och Unilabs deltar i hyllningarna av aktiva blodgivare vid alla sina blodcentraler.
2016-06-14
Unilabs tillhandahåller ackrediterade missbruksanalyser i saliv
Vi presenterar en ny utgåva av Unilabs Medicinska artikel som denna gång handlar om ”Påvisande av droger i saliv”. Unilabs erbjuder nu ackrediterade analyser av missbrukssubstanser (”droger”) i saliv. Analyserna utförs i laboratoriemiljö och med kundanpassad service och korta svarstider.

Produkter och tjänster

Min Röntgen
Väntar du eller någon du känner på en röntgenundersökning? Nu finns det möjlighet att få vård snabbt genom att boka och betala din röntgenundersökning själv. Allt du behöver är en remiss från din vårdgivare.
NIPT test (Non-Invasive Prenatal Testing)
Unilabs tillhandahåller Panorama® NIPT som med ett enkelt blodprov ger besked om risken för vissa kromosom- förändringar hos det ofödda barnet.
Boka om din tid för Mammografi
Nu kan du som blivit kallad till mammografi i Göteborg, Södra Älvsborg och Skaraborg boka om din tid via vår webombokning. På mammotid.unilabs.com kan du boka om din tid med uppgifterna du har fått på din kallelse.