Nyheter

2016-06-30
Avgiftsfri mammografiscreening i hela landet
1 juli blir mammografi hälsokontroll som alla kvinnor mellan 40 och 74 år erbjuds avgiftsfri i hela landet. Bröstcancer är den vanligaste cancerformen bland kvinnor. Avgiftsfrihet är ett viktigt steg för jämlika villkor i landet och för att bidra till att deltagande ökar.
2016-06-14
Unilabs tillhandahåller ackrediterade missbruksanalyser i saliv
Vi presenterar en ny utgåva av Unilabs Medicinska artikel som denna gång handlar om ”Påvisande av droger i saliv”. Unilabs erbjuder nu ackrediterade analyser av missbrukssubstanser (”droger”) i saliv. Analyserna utförs i laboratoriemiljö och med kundanpassad service och korta svarstider.

Produkter och tjänster

Min Röntgen
Väntar du eller någon du känner på en röntgenundersökning? Nu finns det möjlighet att få vård snabbt genom att boka och betala din röntgenundersökning själv. Allt du behöver är en remiss från din vårdgivare.
NIPT test (Non-Invasive Prenatal Testing)
Unilabs tillhandahåller Panorama® NIPT som med ett enkelt blodprov ger besked om risken för vissa kromosom- förändringar hos det ofödda barnet.
Boka om din tid för Mammografi
Nu kan du som blivit kallad till mammografi i Göteborg, Södra Älvsborg och Skaraborg boka om din tid via vår webombokning. På mammotid.unilabs.com kan du boka om din tid med uppgifterna du har fått på din kallelse.