Nyheter

2017-04-20
Nätverket för Molekylär Mikrobiologisk Diagnostik (NMMD) 2017
Årets NMMD-möte arrangeras av Klinisk mikrobiologi/Klinisk molekylärbiologi, Unilabs Sverige och går av stapeln i Skövde den 26 - 27 oktober 2017.
2017-04-18
Start för kontroversiella åldersbedömningar
1 100 barn har redan kallats till de omdiskuterade medicinska åldersbedömningarna av asylsökande. – Det är många som tvistar så mycket om metoden att de glömmer barnen. En del har väntat i ett år på att få sin ålder utredd, säger Karim Ben Fredj, verksamhetschef på Unilabs, som undersöker asylsökande barns knän.

Produkter och tjänster

Min Röntgen
Väntar du eller någon du känner på en röntgenundersökning? Nu finns det möjlighet att få vård snabbt genom att boka och betala din röntgenundersökning själv. Allt du behöver är en remiss från din vårdgivare.
NIPT test (Non-Invasive Prenatal Testing)
Unilabs tillhandahåller Panorama® NIPT som med ett enkelt blodprov ger besked om risken för vissa kromosom- förändringar hos det ofödda barnet.
Boka om din tid för Mammografi
Nu kan du som blivit kallad till mammografi i Göteborg, Södra Älvsborg och Skaraborg boka om din tid via vår webombokning. På mammotid.unilabs.com kan du boka om din tid med uppgifterna du har fått på din kallelse.